Beste indiske Oslo

Beste indiske Oslo

Ser du etter beste indiske restaurant i Oslo? The Indus Restaurant er en indisk og pakistansk gourmetrestaurant som byr på unike matopplevelser og kokkekunster. Vi tør å påstå at vi er best på indisk i Oslo – både når det gjelder retter og service.

Book her

Kom innom restauranten eller book bord i dag. Vi holder til i flotte lokaler sentralt på Majorstuen.

Det beste fra det indiske kjøkken 

The Indus Restaurant Oslo er en gourmetrestaurant med fokus på unik pakistansk og indisk mat. Vi tilbyr kun det beste av det beste, og vi er blant annet kjent for våre indisk-pakistanske signaturretter. 

En av våre favoritter er Chicken Tikka Masala. Vi serverer den “the English Way”. Dette innebærer at sausen baseres på en fyldig og gresk yoghurt istedenfor fløte. Dette gir sausen mer fylde og mer smak. Vi holder nemlig et høyt fokus på at alle rettene våre skal være proppfulle av deilige smaker. 

Eksempler på pakistanske og indiske retter som dette gjør oss til det beste indiske valget i Oslo. Vi serverer tradisjonelle retter med en moderne vri, samtidig som at vi er opptatte av at matopplevelsene skal være autentisk og indisk. 

Les mer: Indisk Majorstua 

Et team av stjernekokker 

Det som gjør The Indus Restaurant til en av Oslos beste indiske restauranter, er vår nøye sammensatte team av stjernekokker. Våre kokker har jobbet verden over, og er nøye utvalgt til vårt kokketeam. 

Vi ønsker at matopplevelsen skal være så unik og så eksklusiv som mulig. Derfor har vi hentet inn kokker som har jobbet med blant annet kokker som Gordon Ramsay, samt på kjente hotellkjeder som The Hilton. 

Hos oss får du unike og kulinariske matopplevelser. Vi er Norges første indiske og pakistanske gourmetrestaurant. Dette innebærer blant annet at vi ønsker å konkurrere med de beste av de beste, og at du som gjest alltid er fornøyd. 

beste indiske oslo - matUnike middagsretter og drikkemeny

Hos The Indus Restaurant Majorstua tilbereder vi en helhetlig matopplevelse for gjestene våre. Våre kokker har jobbet for og med noen av de beste kokkene i verden, og har tatt med seg sine unike matkunster til Norge. 

Vi har hentet inn noen av de beste kokkene i verden for å gi deg det beste av det beste av indisk mat i Oslo.

Hos oss vil du alltid få en herlig og kulinarisk opplevelse. Vi tilbyr en herlig cocktailmeny, samt en nøye utvalgt drikkemeny. Våre servitører er utdannede vinkelnere, og hjelper deg gjerne med vinanbefalinger. 

I tillegg serverer vi byens beste indiske desserter og småretter. 

Du vil aldri velge feil hos oss, og vi gjør alt vi kan for at gjestene våre skal være fornøyde. 

Beste indiske restaurant i Oslo

Vi får ofte storfint besøk, og vi får aldri en dårlig anmeldelse. Bestiller bord eller kommer innom The Indus Restaurant Majorstua, vil du alltid få en helt unik og eksklusiv opplevelse. 

Vi sørger alltid for at alle våre gjester får en merkverdig service utenom det vanlige, samt eksklusive indiske og pakistanske middagsretter. 

Indisk og pakistansk mat er fargerikt, smakfullt og proppfullt av krydder. Med de rette egenskapene og ved å ha unike kokkekunster – som våre kokker har, kan man servere et magisk måltid en sent vil glemme.

Legg turen til Oslos  beste indiske restaurant idag! Vi garanterer en unik smaksopplevelse. 

Book bord i dag 

Hos The Indus Restaurant Majorstua, kan vi by på en autentisk indisk opplevelse for deg og hele selskapet ditt. Vi tilbyr en hyggelig service, og deilige indiske og pakistanske retter, desserter og drikke. 

Book bord eller kom innom restauranten i dag for herlig indisk mat. Velkommen! 

Book nå

Restauranten finner du på Majorstuen, adressen er Kirkeveien 57, 0368 Oslo.