Indisk Majorstua

 Kjøtt_retter_1080x607

Ser du etter indisk på Majorstua? 

Trykk her for booking

Hos den indisk-pakistanske gourmetrestauranten Indus, får du et herlig gourmetmåltid perfekt for deg og ditt selskap. Vi tilbereder alle våre retter med ferske råvarer, og gir deg en tradisjonell indisk og kulinarisk opplevelse – sentralt på Majorstuen.

Book bord eller kom innom oss i dag! Vi gleder oss til å servere deg det beste fra det indisk-pakistanske kjøkken. 

Få en kulinarisk opplevelse hos oss 

Vi er best i Oslo på indisk og pakistansk gourmetmat. Vi holder et høyt fokus på ferske råvarer og eksklusiv presentasjon til fornuftige priser. Vi har hatt mange kjente fjes på besøk, og vi har kun fått positive omtaler både på Facebook og TripAdvisor. 

Booker du en helaften hos oss, lover vi at du får en kulinarisk opplevelse utenom det vanlige. Vi ønsker gjestene våre kun det beste, og stiller med en hyggelig service og deilige indiske retter – sentralt på Majorstua! 

Les mer: Beste indiske Oslo

Indisk take away Majorstua 

Ønsker du å nyte våre matretter utenfor restauranten? Vi tilbyr indisk take away på Majorstua. Velg blant en rekke unike indiske og pakistanske retter, og del med venner og familie. 

Gjør din take away middag om til en indisk helaften, og by selskapet ditt på deilig indisk mat. Spør oss gjerne om anbefalinger. 

Hvorfor spise indisk på Majorstuen hos The Indus Restaurant? 

The Indus Restaurant Majorstua byr på herlige pakistanske og indiske matopplevelser. Vi har en fantastisk meny med et unikt utvalg av både tradisjonelle retter, og retter med en vri. 

Vi byr på våre eksklusive signaturretter som du ikke vil finne noen andre steder, i tillegg til innbydende og smakfulle lokaler. Her vil du garantert finne noe for enhver smak. 

Vi tilbereder rettene kun på ferske råvarer, og er opptatte av at alt skal være så autentisk som mulig. Derfor har vi også hentet inn et team med noen av verdens beste indiske og pakistanske kokker. Våre kokker har blant annet jobbet i Hilton Hotel, som Michelin-kokker og for Gordon Ramsay.

Indisk majorstuen - god mat

Unike middagsretter og drikkemeny

Ønsker du autentisk indisk og pakistansk mat? Da har du kommet til rett sted. Hos The Indus Restaurant Majorstua tilbereder vi en helhetlig matopplevelse for gjestene våre. Våre kokker har jobbet for og med noen av de beste kokkene i verden, og har tatt med seg sine unike matkunster til Norge. 

Hos oss vil du alltid få en herlig og kulinarisk opplevelse. Vi tilbyr en herlig cocktailmeny, samt en nøye utvalgt drikkemeny. Våre servitører er utdannede vinkelnere, og hjelper deg gjerne med vinanbefalinger. 

I tillegg serverer vi byens beste indiske desserter. Dette er nemlig noe vi er gode på! Du vil aldri velge feil hos oss. Vi gjør alt vi kan for at gjestene våre skal være fornøyde. 

The Indus Restaurant Majorstua 

Indisk og pakistansk mat er fargerikt, smakfullt og proppfullt av krydder. Med de rette egenskapene og ved å ha unike kokkekunster – som våre kokker har, kan man servere et magisk måltid en sent vil glemme.

Velger du å legge middagen din til The Indus Restaurant eller spise take away på Majorstua, kan vi by på en autentisk indisk opplevelse for deg og hele selskapet ditt. Vi byr på hyggelig service, og deilige indiske og pakistanske retter.

Book bord eller kom innom restauranten idag for herlig indisk mat. Vi ser frem til å servere deg indisk på Majorstua. Velkommen! 

Book bord her 

Ønsker du å bli bedre kjent med oss? Følg oss på Instagram. Her legger vi stadig ut fristende bilder!

Vår restaurant ligger i Kirkeveien 57, 0368 Oslo.