Indisk restaurant Frogner 

Indisk restaurant Frogner

The Indus indisk restaurant Frogner er en indisk og pakistansk gourmetrestaurant sentralt på Majorstuen. Vi er kjent for å servere noen av byens beste indiske retter i stilfulle lokaler. Vi har et team av noen av verdens beste kokker, og er stolte av våre signaturretter. 

Trykk her for booking

Kom innom oss eller book bord i dag, du også! 

Indisk restaurant i nærheten av Frogner 

The Indus Restaurant Frogner er en indisk gourmetrestaurant med fokus på pakistanske og indiske mattradisjoner med en moderne vri. Vi tilbyr kun det beste av det beste, og vi er blant annet kjent for våre indisk-pakistanske signaturretter som både smaker og dufter godt. 

Vi serverer tradisjonelle retter med vår egne vri,  samtidig som at vi er opptatte av at matopplevelsene skal være autentiske.  

Tikka – The English Way 

Vi har laget et utvalg signaturretter, som baserer seg på indiske og pakistanske tradisjoner, med en moderne vri. 

En av våre beste retter er vår  Chicken Tikka Masala. Vi serverer den “the English Way”! Dette innebærer at sausen baseres på en fyldig og gresk yoghurt istedenfor fløte. Dette gir sausen mer fylde, tekstur og mer smak. 

Vi holder et høyt fokus på at alle rettene våre skal være proppfulle av deilige smaker og at vi skal kunne gi deg en kulinarisk opplevelse. 

Les mer: Indisk take away Majorstua 

Indisk restaurant Frogner - OsloSmakfulle forretter, desserter og cockailmeny 

Hos The Indus Indisk Restaurant Frogner tilbereder vi en helhetlig matopplevelse for gjestene våre. Våre kokker har arbeidet for og med noen av de beste kokkene i verden, og har tatt med seg sine unike matkunster til Norge. 

Hos oss vil du alltid få en herlig og kulinarisk opplevelse. Vi tilbyr en herlig cocktailmeny, samt en nøye utvalgt drikkemeny. Våre servitører er utdannede vinkelnere, og hjelper deg gjerne med vinanbefalinger. 

Kom innom eller book bord idag

Hos The Indus Restaurant Frogner/Majorstua, kan vi by på en autentisk indisk opplevelse for deg og hele selskapet ditt. Vi tilbyr en hyggelig service, og deilige indiske og pakistanske retter, desserter og drikke.

Vi har hentet inn noen av de beste kokkene i verden for å gi deg det beste av det beste av indisk mat i Oslo. 

Book bord eller kom innom restauranten idag for herlig indisk mat. Velkommen! 

Book nå

Restauranten vår ligger i Kirkeveien 57, 0368 Oslo.