Pakistansk restaurant Oslo 

pakistansk restaurant oslo

The Indus Restaurant er en pakistansk restaurant i Oslo. Vi er en gourmetrestaurant som serverer kun det beste av det beste. Her vil du få en autentisk matopplevelse laget av verdensvante kokker. 

Trykk her for å bestille bord

En del av vårt kokketeam har blant annet jobbet sammen med den verdenskjente kokken Gordon Ramsay, samt i den berømte hotellkjeden The Hilton. Kom innom restauranten, eller bestill bord idag, og få en eksklusiv og kulinarisk opplevelse utenom det vanlige.

Pakistansk restaurant i Oslo 

Ser du etter pakistansk mat i Oslo? Da har du kommet til rett sted. The Indus Restaurant fokuserer på pakistanske matretter med en moderne vri og en eksklusiv presentasjon. Her får du kun det beste av to verdener laget av dyktige og prisvinnende kokker. 

The Indus Restaurant er en unik gourmetrestaurant som serverer indiske og pakistanske retter, og signaturretter. Her vil du få en eksklusiv matopplevelse utenom det vanlige i smakfulle lokaler. Ønsker du pakistansk take away, tilbyr vi selvfølgelig også dette. 

pakistansk restaurant oslo - matHva er pakistansk mat?

Forskjellene på indiske og pakistanske mattradisjoner er små. Men skal man trekke ut noe som skiller pakistansk mat fra indisk, så er det kjøtt, kylling, oksekjøtt og lammekjøtt i hverdagskosten som skiller seg mest ut. I indiske mattradisjoner er bruken av kjøtt mindre på grunn av religiøse tradisjoner

Det som gjør indisk og pakistansk mat så unik, er krydderblandingene og alle de sammensatte smakene man får i én rett. Her bruker man krydder og smakssettere som:

Ingefær

Hvitløk

Løk

Kajannepepper

Chilli

Curry

Masala


Hos oss får du servert herlige smaker og ferske råvarer laget av kokker som har jobbet lenge i bransjen. 

Les mer: Indisk Majorstua 

Velkommen til The Indus – pakistansk restaurant i Oslo 

Pakistansk mat er fargerikt, smakfullt og proppfullt av krydder, ferske råvarer og basert på teksturrike sauser. Med de rette egenskapene og ved å ha unike kokkekunster – som våre kokker har, kan man servere et magisk måltid! 

Legg turen til Oslos beste pakistanske restaurant idag, du også.

Book bord idag 

The Indus pakistanske restaurant Oslo byr på en autentisk pakistansk opplevelse for deg og hele ditt selskap. Vi tilbyr hyggelig service, og deilige indiske og pakistanske retter, desserter og drikke. 

Book bord eller kom innom restauranten idag for herlig pakistansk mat. Velkommen! 

Book nå

 Besøk vår restaurant i Kirkeveien 57 på Majorstuen.